ODBOJKA NA PIJESKU

Porazom u četvrtfinalu Sara i Valentina oprostile se od Mediteranskih igara na pijesku

30. 8. 2019.
Podijeli na Facebooku Podijeli na Twitteru Podijeli na Google Plusu

 

Od 25. do 31. kolovoza, višestruke prvakinje Hrvatske u odbojci na pijesku, Sara Radanović i Valentina Vrbanc, predstavljale su Hrvatsku na 2. Mediteranskim igrama na pijesku u grčkom Patrasu.

Pobjedom nad francuskim parom Szewczyk / Vieira te porazom od grčkih predstavnica, Vasiliki Arvaniti i Panagiota Karagkouni, naše su cure izborile plasman u četvrtfinale kao druge u skupini C.

U četvrtfinalu Sara i Valentina susrele su se s još jednim francuskim predstavnicama, 42. parom na svijetu, Chamereau / Jupiter, te su poražene rezultatom 2:0.

Unatoč porazu naše su cure pokazale veliku borbenost i zalaganje, a sve pohvale idu i cijeloj hrvatskoj delegaciji u Patrasu, koja je glasno bodrila Saru i Valentinu.

Skupina C

Sara Radanović / Valentina Vrbanc - Pia Szewczyk / Clemence Vieira 2:0 (21:15, 21:16)

Sara Radanović / Valentina Vrbanc - Vasiliki Arvaniti / Panagiota Karagkouni 0:2 (13:21, 10:21)

Četvrtfinale:

Sara Radanović / Valentina Vrbanc - Aline Chamereau / Alexandra Jupiter 0:2 (16:21, 14:21)

Fotogalerija:

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Ovdje možete pročitati više o Politici kolačića ovog web-sjedišta. Razumijem