OSTALO

Počinje Europsko prvenstvo za odbojkaše

12. 9. 2019.
Podijeli na Facebooku Podijeli na Twitteru Podijeli na Google Plusu

 

Od 12. do 29. rujna održat će se Europsko prvenstvo za odbojkaše u Belgiji, Francuskoj, Nizozemskoj i Sloveniji. Među 24 reprezentacije koje nastupaju na prvenstvu, nema hrvatske reprezentacije.

Hrvatski reprezentativci su u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo završili posljednji u svojoj skupini, iza Portugala, Austrije i Albanije.

U dva kvalifikacijska ciklusa, odigrana u kolovozu 2018. i siječnju 2019., naši su odbojkaši s pet poraza i jednom pobjedom nad Albanijom ostali bez šanse za plasman na Europsko prvenstvo 2019.

Prvenstvo će otvoriti reprezentacije Bugarske i Grčke, danas u 14:15 u francuskom Montpellieru, a mnoge susrete moći ćete pratiti uživo putem kanala Arenasport televizije.

Fotogalerija:

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Ovdje možete pročitati više o Politici kolačića ovog web-sjedišta. Razumijem