OSTALO

Otvoren novi natječaj za stipendije i donaciju Zaklade Marin Čilić

22. 11. 2019.
Podijeli na Facebooku Podijeli na Twitteru Podijeli na Google Plusu

 

Hvalevrijedna inicijativa našeg proslavljenog tenisača, Zaklada Marin Čilić pokrenula je novi natječaj za stipendije i donacije.

Stipendije su namijenjene darovitim mladim sportašima i klasičnim glazbenicima kojima je potrebna dodatna potpora kako bi u potpunosti razvili svoje vještine i interese, te jedna donacija namijenjena je za obnovu laboratorija školi s darovitim učenicima.

Marinova Zaklada dodjeljuje 10 stipendija mladim sportašima koji pohađaju srednju školu, a članovi su nacionalne selekcije u svojoj uzrasnoj kategoriji u individualnom olimpijskom sportu.

Stipendije su namjenske te se mogu iskoristiti za usavršavanje, odlazak na seminare, natjecanja ili kupnju sportske opreme.

Natječaj je otvoren do 5. prosinca 2019. godine, a više o detaljima natječaja možete  pronaći na službenoj stranici zaklade.

Za sve dodatne informacije zainteresirani se mogu obratiti direktno Zakladi na info@marincilicfoundation.com.

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Ovdje možete pročitati više o Politici kolačića ovog web-sjedišta. Razumijem