OSTALO

U Beču održan četvrti sastanak projektnog tima BIGG4VB

2. 12. 2019.
Podijeli na Facebooku Podijeli na Twitteru Podijeli na Google Plusu

 

U sklopu Erasmus+ Sport projekta pod nazivom “Better incorporation of good governance principles for better volleyball success”, BIGG4VB, u Beču je 2. prosinca održan četvrti sastanak projektnog tima, koji čine šest nacionalnih odbojkaških saveza i predstavnici Zagrebačke škole ekonomije i managementa te Kineziološkog fakulteta u Splitu.

Cilj projekta BIGG4VB je implementacija dobrog upravljanja odbojkaškim savezima i klubovima na temelju deset kriterija, te u suradnji sa ZŠEM-om i KIF-om Split identificiranje primjera dobre prakse upravljanja i poštivanja načela u odbojkaškim savezima Austrije, Islanda, Italije, Poljske, Slovenije i Hrvatske.

Nakon sastanaka održanih u Zagrebu, Rimu i Varšavi, četvrti sastanak održan je u prostorijama Austrijskog odbojkaškog saveza, gdje su predstavnici nacionalnih saveza održali prezentacije bazirane na dosadašnjim analizama, te se raspravljalo o rezultatima i prednostima provedenih analiza.

Jedna od glavnih tema sastanka u prijestolnici Austrije bila je ispunjavanje očekivanja i usklađivanje specifičnih potreba svakog nacionalnog saveza sa kratkoročnim i dugoročnim ciljevima, kao i mogućnostima pojedinog strateškog plana.

Sastanku u Beču prisustvovali su predstavnici Hrvatskog odbojkaškog saveza, direktorica Valentina Bifflin i stručni tajnik Frane Žanić.

Idući sastanak projektnog tima BIGG4VB trebao bi se održati u Rimu.

Fotogalerija:

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Ovdje možete pročitati više o Politici kolačića ovog web-sjedišta. Razumijem