DOMAĆA NATJECANJA

UOČI POČETKA NOVE SEZONE U DOMU ODBOJKE ODRŽANA PRESS KONFERENCIJA

5. 10. 2018.
Podijeli na Facebooku Podijeli na Twitteru Podijeli na Google Plusu

Danas je u Trofejnoj dvorani u Domu odbojke na Savi  održana press konferencija uoči početka nove sezone i muške kvalifikacijske utakmice za Ligu prvaka, koja će se odigrati idućeg utorka.

Na press konferenciji uz predsjednika kluba Miru Pavlovića i sportskog direktora Darka Antunovića, prisustvovali su i treneri ženske ekipe Saša Ivanišević i muške Radovan Malević te kapetani Dinka Kulić i Inoslav Krnić.

Press konferenciju otvorio je sportski direktor kluba Darko Antunović osvrnuvši se na uspjehe HAOK Mladosti u prošloj sezoni – „ U uvod bih se samo malo kratko osvrnuo na prošlu sezonu gdje je HAOK Mladost nakon dugo vremena ostvarila rezultate, koji su adekvatni  veličini kluba kao što je HAOK Mladost. Bili smo prvaci u ženskoj i muškoj seniorskoj konkurenciji, juniorskoj ženskoj i muškoj, također kadetskoj, mlađe kadetkinje, Kup, Super kup znači sve što se moglo u prošloj sezoni osvojiti smo osvojili.“

Predsjednik kluba Miro Pavlović medijima je rekao kako je njegov prvi cilj omogućiti logistističke temelje da bi igrači i igračice odradili svoj posao najbolje što mogu.

„Molim vas, predstavnike medija, da i dalje svojim dolaskom podržite igrače i igračice i svojim praćenjima nagradite njihov trud i trud njihovih trenera. Mi ostali smo tu samo da im omogućimo uvjete koje oni zaslužuju. Mislim kako smo na pravom putu, kako smo napravili dosta i nadam se da će se to vidjeti kroz njihov napredak i rezultat na terenu", rekao je Pavlović.

Trener Saša Ivanišević zaželio je dobrodošlicu sada svom kolegi inače svojem bivšem treneru Maleviću i zaželio mi sreću u susretu protiv Vojvodine, te se osvrnuo na prošlu sezonu i predstavio ciljeve ženske ekipe u ovo sezoni. „ Nakon prošlogodišnje sezone, koja će sigurno ostati zapisana u analima našeg kluba s obzirom da smo uvjerljivo osvojili kup i prvenstvo samo s jednim porazom. Nakon petnaest godina izborili smo FF srednjoeuropske lige i dobro predstavili klub u europskom kupu.  Ciljevi u ovoj sezoni ostaju isti osvojiti prvenstvo i kup i razvijati mlade i talentirane igračice kojih imamo jako puno te probat napravit korak više u europskom kupu iako smo izvukli dosta teškog protivnika“, rekao je Ivanišević.

Idućeg utorka u Domu odbojke igrati će se muška kvalifikacijska utakmica za ulazak u Ligu prvaka. Odbojkaši Mladosti odmjeriti će snage s Vojvodinom u 20:30 sati.

„ Ja ću biti onako sto posto otvoren, što se Vojvodine tiče s njom se u ovom trenutku bavimo 10 posto, a nama 90 posto i to je ono što najiskrenije mogu reći. Znamo dobro od kuda Vojvodina dolazi i koje rezultate imaju igrači iz zemlje koje Vojvodina dolazi. Prema tome njihova je ambicija apsolutno da igraju Ligu prvaka ove sezone. Dokazi za to su angažman ukrajinskog korektora i kubanskog primača, koji nisu nimalo jeftini igrači. Znamo da cijeli grad stoji iza njih, znamo da će logistički učiniti sve da se dočepaju Lige prvaka, a što se tiče njihove taktike na tu temu ne želim u ovom trenu govoriti. Ponovit ću, bavimo se našom igrom, mislim da se trener prije svega treba baviti sa svojom momčadi. Za moju momčad mogu reći da je u ovom čas vrlo blizu maksimuma za ovaj period godine i očekujem u utorak ajmo reći jedan odnos na terenu, koji nama itekako daje pravo da u svom domu Domu odbojke na Savi pokažemo što najbolje možemo u ovom trenutku, a to neće biti malo.“ , rekao je trener Radovan Malević.

Fotogalerija:

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva i povezivanja s društvenim mrežama. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Razumijem