OSTALO

EU PROJEKT “NEW TRAINING PROGRAM” ZAGREBAČKOG ODBOJKAŠKOG SAVEZA

24. 6. 2019.
Podijeli na Facebooku Podijeli na Twitteru Podijeli na Google Plusu

 

Sastanak u Modeni, Italiji, 18. lipnja 2019., bio je 7. po redu transnacionalni sastanak partnera koji sudjeluju u EU projektu Zagrebačkog odbojkaškog saveza pod nazivom “New Training Program: Building solid and healthy FUNdamentals for volleyball in early age (6-9) group”.

Glavna tema razgovora bio je TtT priručnik, gdje je predloženi nacrt priručnika za trenere predstavljen partnerima. Zaključak partnera je da konačna verzija priručnika treba ići u tom smjeru, kako vizualno tako i s predloženim konceptom samog priručnika. 

Interaktivni priručnik trenerima će omogućiti brzi pristup trenažnim jedinicama, te će u jednom dokumentu imati tekstualni ali i multimedijalni sažetak određene vježbe.

U programima za obje dobne skupine napravljene su predložene promjene na temelju praktične primjene samog programa u radu s djecom i mišljenja svih trenera uključenih u program.

Partneri su razgovarali o promociji programa u proteklom razdoblju i dali svoje prijedloge za dodatne oblike diseminacije u svojim zemljama.

Sljedeći sastanak održat će se u listopadu u Nitri. Posljednjeg dana ovog sastanka bit će organiziran prvi Multiplier Sports Event, te će svi koordinatori projekta odgovorni za organizaciju Multiplier Sport Eventa moći vidjeti i naučiti kako se organizira sam događaj.

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Ovdje možete pročitati više o Politici kolačića ovog web-sjedišta. Razumijem