ODBOJKA NA PIJESKU

MASTERS TURNIR U IČIĆIMA KAO VRHUNAC SEZONE ODBOJKE NA PIJESKU

1. 7. 2019.
Podijeli na Facebooku Podijeli na Twitteru Podijeli na Google Plusu

 

Turnir “Masters Ičići Croatia Open” godinama već slovi kao najjači turnir odbojke na pijesku u Hrvatskoj i šire, te će i ove godine ugostiti najboljih 16 parova u muškoj i ženskoj konkurenciji, od 8. - 11. kolovoza 2019. na glavnoj plaži u Ičićima.

Kvalifikacijski dio turnira započinje 8. kolovoza u 15 sati, dok će se glavni turnir održati 9. - 11. kolovoza, uz izravan prijenos nedjeljne završnice turnira na Sportskoj TV.

Prijave za glavni turnir i wild card primaju se do ponedjeljka, 5. kolovoza do ponoći, dok će se prijave za kvalifikacijski dio turnira primati do četvrtka, 8. kolovoza do 14 sati.

Poredak seniora i seniorki prvenstva Hrvatske.

U nastavku se nalaze dokumenti potrebni za sudjelovanje na turniru; 

  1. Obrazac prijave igrača
  2. Privola
  3. Zahtjev za wild card

Suorganizator turnira, KOP Opatija, osigurava besplatan smještaj i hranu za sve sudionike glavnog turnira, a ostale informacije o turniru možete pronaći ovdje.

Sve prijave i upite molimo slati na pph@hos-cvf.hr, te potrebne dokumente obavezno slati u PDF formatu.

Prvenstvo Hrvatske 2019:

Pašman 5. - 7.7.2019.

Đakovo 2. - 4.8.2019

Ičići 8. - 11.8.2019.

Đurđevac 23. - 25.8.2019.

Zagreb (Vrapče) 6. - 8.9.2019.

Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Ovdje možete pročitati više o Politici kolačića ovog web-sjedišta. Razumijem