NASLOVNAVolonteri

Svjetsko prvenstvo u odbojci dolazi u Osijek 01. - 12.08! Prijavi se na poziciju volontera i postani dio tima!

https://hos-cvf.hr/wp-content/uploads/2023/05/72dpi-e1684327349127.png
Što tražimo?

Volontere za tri važne pozicije: 

  •       Team Guide
  •       Izdavanje akreditacija
  •       Dočekivanje i briga o gostima u VIP dijelu i na tribinama

Kao Team Guide, bit ćeš glavna podrška timovima, brinut ćeš o njihovoj dobrodošlici i pomoći u organizaciji i koordinaciji njihovih aktivnosti i logistike. Na poziciji Izdavanja akreditacija ćeš se brinuti o identifikaciji i pristupu svim sudionicima, dok ćeš na poziciji Dočekivanja i brige o gostima u VIP dijelu i na tribinama brinuti da se svaki gost osjeća posebno i da doživi nezaboravno iskustvo.

 

Što nudimo?

Tri obroka dnevno, prijevoz od dogovorenog polazišta do mjesta na kojem ćeš volontirati, službenu odjeću te, naravno, vrijedno iskustvo.

 

Kada?

Od 29. srpnja do 13. kolovoza, 29. srpnja za tim volontera u planu je sastanak upoznavanja, edukacija o radnom mjestu, podjela materijala i odjeće, te raspored rada i aktivnosti.

 

Gdje?

Volonteri će pretežito raditi u Osijeku, ali budući da su nam ekipe smještene i u Vukovaru, neki od volontera će djelomično raditi i u Vukovaru.

 

Ne moraš imati iskustva ni određene godine da bi postao dio našeg tima, važno je samo da želiš pomoći našem timu i pružiti vrhunsko iskustvo svim sudionicima prvenstva. Bit ćeš uključen u sve faze organizacije prvenstva, radit ćeš rame uz rame s nama i dobiti priliku biti dijelom velikog okupljanja odbojkaških timova iz cijelog svijeta, te steći vrijedno iskustvo u organizaciji sportskih događaja. 

Pridruži nam se i iskoristi ovu jedinstvenu priliku za stjecanje novih vještina, upoznavanje novih ljudi i doživljavanje jedinstvenog iskustva. Javi nam se već danas i postani dio našeg tima! 

Prijave za jednu od pozicija pošalji na volonteri@hos-cvf.hr

All contents © copyright Hrvatski odbojkaški savez

Top